Du er her: Hjem | LGFB

 


«Look good feel better» søker frivillige – kan du hjelpe?

«Look good feel better»  er et program tilegnet kvinner under behandling for kreft. Programmet er ikke-medisinsk og merkenøytralt, og omfatter råd og veiledning i bruk av kosmetiske produkter. Siden starten i USA i 1989 finnes prosjektet nå i ca 25 land rundt om i verden.

I Norge har «Look good feel better» vært drevet i sin nåværende form siden 2000. Vi holder i dag til på 7 av landets største sykehus:

Radiumhospitalet

Ullevål

AHUS

Haukeland

St. Olavs Hospital

Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN).

Sørlandet Sykehus Kristiansand.

Kurset holdes på hverdager fra 13.00, og varer i ca to timer. Dag (og tid) varierer ut i fra hvilket sykehus man tilhører.

Målsettingen med «Look good feel better» er å hjelpe kvinner under behandling for  kreft  med  deres spesielle behov for hudpleie og makeup. Vi legger spesielt vekt på råd til kvinner som får cellegiftbehandling.

Bak prosjektet i Norge står Kosmetikkleverandørenes forening (KLF).   Mange av foreningens medlemsfirmaer bidrar  til gjennomføring av kursene gjennom å donere produkter og stille konsulenter til rådighet.   I tillegg bidrar samarbeidende firmaer i handelen med konsulenthjelp.

«Look good feel better»-programmet er gratis for kursdeltagerne, og påmelding foregår på sykehuset (se over). Man må være under aktiv behandling på et av våre 6 sykehus for å få plass, og det tilbys kun ett kurs pr. deltager.

 
Har du lyst til å hjelpe oss med å holde kurs? Vi er stadig på utkikk etter flere frivillige med bakgrunn fra hudpleie- og kosmetikkbransjen. Her har du sjansen til å gjøre en verdifull innsats!

Spørsmål om «Look good feel better»-programmet kan rettes til prosjektleder Heidi Hveem Holtestaul på +47 45 04 68 66/22 99 22 70 eller post@lgfb.no

Medlemmer i «Look good feel better» Norge:

ACO Hud Norge AS

Beiersdorf AS

DermaBeauty AS

Parfums Chr. Dior AS

Engelschiøn Marwell Hauge AS

Elizabeth Arden AS

Estée Lauder Cosmetics AS

L’Oréal Norge AS

Solis AS 

Følgende firmaer bidrar også til prosjektet:

Kicks Norge AS

Fredrik & Louisa